Chokolade

Der er forskel på chokolade​

​Berry Allure

Med stor viden og passion for kvalitetschokolade skaber Berry Allure unikke gourmetprodukter. Stikkelsbær, solbær, rabarber og figner er soltørrede eller kandiserede og derefter dyppet i fin belgisk chokolade. De giver ikke blot spændende smagsoplevelser, men indeholder også de naturlige råvarers gode egenskaber.

Chokoladen er mørk chokolade med 48-50 % kakao, mælkechokolade med 33 % kakao eller hvid chokolade. Den gode kvalitet på chokoladen og de lækre frugter og nødder gør det muligt at skabe et afvekslende og velsmagende udvalg af gourmetprodukter.

Se produktoversigt her »

Truffettes de France

Chocmod er en fransk Trøffelproducent, der siden 1948 har solgt sine lækre Truffettes de France trøffler over hele verden.

​Det klassiske sortiment af chokoladetrøfler giver lejlighed til at opdage og smage den traditionelle franske trøffel med kakaopulver.

​Velbekomme

Se produktoversigt for Truffettes de France her »

P&T CHOKOLATE AND PRESENTS

P&T Chokolade er en Hollandsk virksomhed. De producerer spændende og kreative chokolader og æsker, der passer godt i gavekurven. Chokoladen er fra Callebaut i Belgien, og den er UTZ-certificeret, hvilket sikrer farmerne og deres ansatte ordentlige forhold på plantagerne.

Se produktoversigt for P&T CHOCOLATE her »

​Chocolate Creams

Vi har nu fornøjelsen af at præsentere Chocolate Creams - en klassisk Belgisk specialitet.

Det er fyldte chokolader med en dejlig cremet mousse der smelter på tungen.

Der er 5 forskellige smage og alle er drysset med et delikat overtræk af pudder sukker.

Se produktoversigt for Chocolate Creams her »

Bianca

Vi har nu fornøjelsen af at præsentere fyldt chokolade fra Bianca i Belgien. Bianca laver klassisk fyldt, belgisk chokolade, som de fleste i Danmark kender og er meget glade for. Vi har valgt at præsentere 3 æsker med blandet fyldt chokolade. Velbekomme.

Se produktoversigt for Bianca her »

INdeal Bonbon

INDEAL er et spansk firma, der fremstiller gourmet produkter med blandt andet kakao, figner og dadler.

De udvælger de bedste råvarer, og sammen med en omhyggelig forarbejdning skaber de smagsoplevelser, der vil overraske selv de mest skarpsindige ganer. Velbekomme.

Se produktoversigt for Ideal bonbon »

Aisinger Agenturer

CVR: 30382374

​Helgeshøj Allé 20, 2630 Taastrup

Kontrolrapport

Få mere at vide om vores produkter​

Telefon: 48 18 70 50

Mail: info@aisinger.dk​​​