Kaffe​

Vores ristemester udvikler unikke risteprofiler til hver enkelt kaffe​

Artnok Coffee

ARTNOK er… Kvalitetskaffer fra kaffebønder fra hele verden. For at øge de delikate aromaer i kaffen, udvikler vores ristemester unikke risteprofiler til hver enkelt kaffe. Derefter slow roastes kaffen for at bevare bønnens unikke smag. På denne måde får du god kaffe til en god pris.

ARTNOK visionen er: God kaffe til mange flere!

Hvad er ”slow roast”?

”Slow roast” er en skånsom ristemetode fordi ristningen foregår ved temperaturer >300 grader, hvilket er meget lavere end ved en ”high yield” ristning. De lavere temperaturer sikrer en bedre udvikling af kaffens smagsnuancer. Derudover tager ”slow roast”, som navnet antyder, længere tid end ”high yield”. ”Slow roast” tager mellem 11-16 minutter. Og netop den lange ristetid gør også, at alle skadelige stoffer (blandt andet akrylamid) i kaffen nedbrydes.

Hvad er ”high yield”?

”High yield” betyder praktisk at kaffen er ristet på 3-5 minutter ved ekstremt høje temperaturer (>800 grader). Metoden benyttes for at spare tid og for at undgå et stort svind. Den korte ristetid gør dog, at det er svært at nedbryde giftige stoffer såsom akrylamid. Efter ristningen oversprøjtes kaffebønnerne med koldt vand for at blive hurtigere afkølet og for at bibeholde fugtigheden i kaffen. Fugtighed er lig med vægt.

Se produktoversigt her​ »

Aisinger Agenturer

CVR: 30382374

​Helgeshøj Allé 20, 2630 Taastrup

Kontrolrapport

Få mere at vide om vores produkter​

Telefon: 48 18 70 50

Mail: info@aisinger.dk​​​