Nyheder

Sanselige smagsoplevelser

Millésime chocolat

Vi er rigtig glade og stolte over, at det er lykkedes for os at skaffe eneforhandlingen i Danmark af den prisvindende belgiske chocolatier Jean-Christophe Huberts chokolader. Han har med sit firma Millésime chocolat taget chokoladesmagen og -faget et skridt videre. Respekt for råvaren, for bønderne og miljøet er kendetegnende for hans tilgang til at drive virksomhed. Behøver vi at sige, at chokoladerne naturligvis er økologiske…?

ica-prize-logo-2018-winner-rgb

Single terroir chokolade

For alle vinelskere og -kendere vil bearbejdningen og sorteringen af chokoladebønnerne være en kærkommen genkendelse fra håndteringen af de absolut bedste vine.

Interessant nok er det også sådan, at en lang række af de adjektiver, der knyttes til beskrivelse af de fineste vine vil dukke op, når du sætter tænderne i chokoladen fra Millésime chocolat.

Vi har valgt at introducere 9 forskellige chokolader. Du får her en kort introduktion til hver af dem, men ord er i sandhed fattige: Få fat i et stykke hos din forhandler og forbered dig på chokoladenydelse af en anden verden.

Scroll til toppen

Vores telefonleverandør har desværre problemer.

Det gælder hele Sjælland og Fyn.

Vi undskylder for bøvlet og krydser fingre for en hurtig løsning.

Du kan stadig sende en mail til os.