Om os

Sanselige smagsoplevelser

Historien

Ronny Persson grundlagde i 2007 Aisinger Agenturer som en mindre virksomhed i Nordsjælland. Ronny ville gerne bruge hans erfaringer efter mange år med rejser til kakao-, kaffe- og teplantager verden over.

Ronny lægger vægt på at vælge leverandører, der med engagement, ansvarlighed og glæde kan forsyne krævende danske ganer med unikke produkter. 

Igennem de følgende 12 år opbygger Ronny et solidt netværk af producenter, der leverer højkvalitetsprodukter til rimelige priser. Det bliver til ganske mange messe- og producentbesøg inden det nuværende produktsortiment er skabt. 

I takt med at sortimentet er steget og flere forhandlere er kommet til har virksomheden gennem årene ligget flere steder, blandt andet i Lynge og i Taastrup for at finde sin nuværende placering i Birkerød med cirka 500 m2 lager.

I 2019 sælger Ronny virksomheden til Mette Lundin og John Viuf, der efter de første 6 måneder flyttede virksomheden til Birkerød for at fordoble lagerkapaciteten. 

Du kan læse mere om Mette & John og deres tanker nedenfor.

John

Jeg har været økologisk fødevareproducent i 15 år og er lidt af en gourmet. Jeg nyder at arbejde med fødevarer og skabe smagfulde oplevelser. Jeg er derfor også stolt over de fine varer og fuld af anerkendelse for Ronnys arbejde med at bygge det kvalitetsprægede varesortiment op.

Jeg har herudover mere end 25 års ledelses- og forretningsudviklingserfaring og ser frem til sammen med Mette at tage Aisinger Agenturer et skridt videre.

Mette

Jeg har været selvstændig i de seneste 20 år og har mere end 15 års erfaring med detailhandel fra egen butik og forstår indgående, hvad der betyder noget, når man skal håndtere en travl hverdag som butiksindehaver.

Jeg har også stor erfaring i, hvad der betyder noget for at give kunder og gæster en god oplevelse gennem mere end 15 års erfaring i Hotel- og restaurationsbranchen i ind- og udland.

Fremtiden

Vi vil arbejde målrettet på udvide sortimentet med attraktive varer, der ikke står på hylderne i enhver butik.

Vi tilstræber en tæt kontakt med den enkelte forhandler og ønsker en dialog, der udfordrer og udvikler.

Vi vil sikre fleksibilitet i bestillingsproceduren og tilbyder også snart elektroniske fakturaer for at lette arbejdsgangen hos vores forhandlere.

Miljø

Vores chokolader stammer fra UTZ certificerede plantager, der sikrer fornuftige forhold for bønderne og ikke mindst deres ansatte. UTZ er en mere vidtrækkende certificering end Fairtrade-ordningen.

Vi genbruger så stor en del af indkommet pakkematerialet som vi af hensyn til fødevarehygiejne forsvarligt kan gøre.

Vi affaldssorterer det spild, der er i vores virksomhedsdrift.

Vi har ændret skadedyrsforebyggelse til at være miljømæssigt skånsom.

Vi foretrækker producenter, der i produktionsformen tænker miljømæssigt og økologiske varer har altid et fortrin i vores udvælgelsesproces af nye produkter. 

Fremtidige produkter, hvori der indgår palmeolie, vil være fra RSPO-certifierede plantager.

Scroll til toppen

Vores telefonleverandør har desværre problemer.

Det gælder hele Sjælland og Fyn.

Vi undskylder for bøvlet og krydser fingre for en hurtig løsning.

Du kan stadig sende en mail til os.