Pepparkakor

Sanselige smagsoplevelser

Noget om producenten

Annas sprøde pepperkakor er blevet bagt efter nøjagtig samme, hemmeligholdte opskrift siden 1929. Det er Sveriges mest elskede pepparkaka og Annas Pepparkakor blev kongelig hofleverandør i 2002.

Grundlaget for Annas blev lagt tilbage i 1929 af de to søstre, Anna og Emma Karlsson i Stockholm. Søstrene nød stor succes med ingefærversionen, men også de andre småkager de bagte. De solgte virksomheden i midten af 1960’erne. I november 2008 blev virksomheden opkøbt af det belgiske familiefirma, Lotus Bakeries, men pepparkakor’ne bliver stadigt bagt i Sverige.

Brunkagerne er lige så velfunderet i Danmark som pepparkakor i Sverige, men det er ikke samme småkage. Det ved du, så snart du har sat tænderne i den lækre og ekstremt sprøde pepparkaka. Bevares, krydderierne er stort set de samme, men her ophører ligheden.

Svenskerne bruger flest pepparkakor i julen, men det er en ydet småkage hele året og bruges til eksempelvis osteborde, røget laks og drys på kager. Vi har et inspirationshæfte, du kan få.

En hemmelig opskrift

Vil du vide, hvordan man bager en af verdens mest elskede kiks? Desværre! Men vi kan afsløre ingredienserne i vores grundlæggende opskrift fra 1929, men ikke proportioner, som er en velbevaret hemmelighed. Det, vi kan fortælle dig, er, at ud over mel, sukker, natriumbicarbonat og vegetabilske olier inkluderer de klassiske pepparkakakrydderier: Ingefær, kanel og nelliker.

Alle tekster kan markeres og kopieres vha mus og ctrl+c

Download logo

100 gram

Nature

Lækker, intens, cremet og uimodståelig smag af chokolade. Dette er simpelthen en af de skønneste chokoladedelikatesser man kan forestille sig.

Download billede
Download billede
Download billede

Saltkaramel

Er du også fan af et af tiden store hit,  saltkaramel, skal du naturligvis også smage Trufettes de France’s bud på denne.  Denne smagsvariant er så populær at vi har den i 40gr, 100gr, 150gr & 200gr indpakning. Men for at sige det ærligt, kan man lige så godt starte med 200gr. Så slipper man for at løbe flere gange. 

Download billede
Download billede

Cognac

Chokoladetrøfler fra Trufettes de France smelter på tungen. Mørk intens og lækker chokoladesmag tilsat Cognac fra Champagnedistriktet er ganske enkelt uimodståelig.

Download billede

Hindbær

Mørk, intens og cremet chokolade der smelter på tungen og derefter den skønne smag af dejlig hindbær som små eksplosioner. Friskt og lækkert. En favorit til enhver gavekurv/værtindegave.  

Download billede

Kaffe

I denne fantastiske variant blandes den intense chokolade med lækker kaffecrunch. Trufettes de France Éclat saveur Café vil helt bestemt gøre glæde på ethvert kaffebord. 

Download billede
Download billede
Scroll til toppen

Vores telefonleverandør har desværre problemer.

Det gælder hele Sjælland og Fyn.

Vi undskylder for bøvlet og krydser fingre for en hurtig løsning.

Du kan stadig sende en mail til os.