Chocolate Creams

Sanselige smagsoplevelser

Noget om producenten

Belgien er vugge for den moderne europæiske chokoladeproduktion historie, hvilket i høj grad skyldes, at Coenraad van Houten patenterede hans metode til at forarbejde kakaobønnerne i 1828.

Knap 100 år senere bliver Antoine Geldhof født og allerede i konfirmationsalderen begynder han at arbejde med chokolade og bliver udlært i en stor konfekturevirksomhed. Det lægger grunden for, at han som 29 årig i 1954 starter egen virksomhed, hvor han først producerer de klassiske belgiske Cuberdons og derefter udvikler en lang række af nye produkter. Blandt andet de luftige, næsten mousseagtige Chocolate Creams, der er produktet af en særlig innovativ produktionsmetode kombineret med respekten for den klassiske chokoladeforarbejdning.

I dag produceres de lækre creams hos Sweet & Candy, der i mere end 50 år har hollandske Sweet & Candy fremstillet slik og chokolade. De startede i en kælder, flyttede derfra til en garage, som flere gange blev udvidet indtil de i 1997 måtte bygge en egentlig fabrik for at tilfredsstille den stigende efterspørgsel på deres lækre produkter.

De sidste 35 år har Sabine van de Calseyde været ejer og daglig leder. Sabine er fra en lang familie af iværksættere og hun har udviklet firmaet til en topmoderne leverandør af produkter af høj kvalitet.

Alle tekster kan markeres og kopieres vha mus og ctrl+c

Download logo

100 gram

Nature

Lækker, intens, cremet og uimodståelig smag af chokolade. Dette er simpelthen en af de skønneste chokoladedelikatesser man kan forestille sig.

Download billede
Download billede
Download billede

Saltkaramel

Er du også fan af et af tiden store hit,  saltkaramel, skal du naturligvis også smage Trufettes de France’s bud på denne.  Denne smagsvariant er så populær at vi har den i 40gr, 100gr, 150gr & 200gr indpakning. Men for at sige det ærligt, kan man lige så godt starte med 200gr. Så slipper man for at løbe flere gange. 

Download billede
Download billede

Cognac

Chokoladetrøfler fra Trufettes de France smelter på tungen. Mørk intens og lækker chokoladesmag tilsat Cognac fra Champagnedistriktet er ganske enkelt uimodståelig.

Download billede

Hindbær

Mørk, intens og cremet chokolade der smelter på tungen og derefter den skønne smag af dejlig hindbær som små eksplosioner. Friskt og lækkert. En favorit til enhver gavekurv/værtindegave.  

Download billede

Kaffe

I denne fantastiske variant blandes den intense chokolade med lækker kaffecrunch. Trufettes de France Éclat saveur Café vil helt bestemt gøre glæde på ethvert kaffebord. 

Download billede
Download billede
Scroll til toppen

Vores telefonleverandør har desværre problemer.

Det gælder hele Sjælland og Fyn.

Vi undskylder for bøvlet og krydser fingre for en hurtig løsning.

Du kan stadig sende en mail til os.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på hjemmesiden.