Chokoladestjerner

Sanselige smagsoplevelser

Noget om producenten

Helt ud til nordsøkysten i Holland, blot et stenkast fra Belgien driver Petra og Jimmy PT Chocolates. Det er område, der alene gennem sin geografi stiller store krav til chokoladeproduktion. Det er tæt på at være den moderne, europæiske chokoladefremstillings vugge.

Jimmy kommer fra et gammelt, flamsk dynasti af konditorer og der bliver ikke gået på kompromis.  I mere end 30 år har de fremstillet chokolader i et utal af forme af de bedste belgiske råvarer.

PT Chocolates har gjort det til deres kendetegn at udvikle emballage til deres varer, der fanger øjet og skaber positive følelser, der resonerer oplevelsen af chokoladen.

De anvender udelukkende UTZ-certificeret chokolade og støtter herudover the Rainforest Alliance.

Alle tekster kan markeres og kopieres vha mus og ctrl+c

Download logo

100 gram

Nature

Lækker, intens, cremet og uimodståelig smag af chokolade. Dette er simpelthen en af de skønneste chokoladedelikatesser man kan forestille sig.

Download billede
Download billede
Download billede

Saltkaramel

Er du også fan af et af tiden store hit,  saltkaramel, skal du naturligvis også smage Trufettes de France’s bud på denne.  Denne smagsvariant er så populær at vi har den i 40gr, 100gr, 150gr & 200gr indpakning. Men for at sige det ærligt, kan man lige så godt starte med 200gr. Så slipper man for at løbe flere gange. 

Download billede
Download billede

Cognac

Chokoladetrøfler fra Trufettes de France smelter på tungen. Mørk intens og lækker chokoladesmag tilsat Cognac fra Champagnedistriktet er ganske enkelt uimodståelig.

Download billede

Hindbær

Mørk, intens og cremet chokolade der smelter på tungen og derefter den skønne smag af dejlig hindbær som små eksplosioner. Friskt og lækkert. En favorit til enhver gavekurv/værtindegave.  

Download billede

Kaffe

I denne fantastiske variant blandes den intense chokolade med lækker kaffecrunch. Trufettes de France Éclat saveur Café vil helt bestemt gøre glæde på ethvert kaffebord. 

Download billede
Download billede
Scroll til toppen

Vores telefonleverandør har desværre problemer.

Det gælder hele Sjælland og Fyn.

Vi undskylder for bøvlet og krydser fingre for en hurtig løsning.

Du kan stadig sende en mail til os.