Økologiske chokoladetrøfler

Sanselige smagsoplevelser

Noget om producenten

Chocmod er det familieejede franske firma bag Truffettes de France, de uimodståelige chokoladetrøfler.

Chocmod har specialiseret sig i chokoladetrøfler og Truffettes de France er et af franskmændenes foretrukne trøffelmærker. De laver i øvrigt også chokoladedækkede marshmallows. Uden sammenligning de bedste vi har smagt.

Chocmod har fremstillet chokoladetrøfler siden 1948, hvor brødrene Destombes grundlagde Chocmod. De drev sammen virksomheden frem til 1976, hvorefter endnu et sæt Destombes brødre (Bernard og Francis) overtog ledelsen frem til 2008 og hvor Antoine og Ghislain, der er fætre til Destombes brødrene overtog driften. Opskriften til trøflerne er fra 1895, så det er i sandhed et stykke fransk madhistorie, der er i æskerne.

Selvom fætrene har ekspanderet, udføres en stor del af produktionen stadig af mennesker. Det gælder for eksempel kvalitetskontrollen, der foretages ved at et bånd med produkterne passerer forbi 2 særligt uddannede personer. De fjerner alle produkter, der ikke lever op til kravene.

Chocmod lever i sandhed op til deres motto: ”Passion for chokolade”. Og hvem kan stå for et firma, hvor der i værdigrundlaget blandt andet indgår ordet ”Forkælelse”.

Alle tekster kan markeres og kopieres vha mus og ctrl+c

Download logo

Nature

Lækker, intens, cremet og uimodståelig smag af chokolade. Dette er simpelthen en af de skønneste chokoladedelikatesser man kan forestille sig.

Download billede
Download billede
Download billede

Saltkaramel

Er du også fan af et af tiden store hit,  saltkaramel, skal du naturligvis også smage Trufettes de France’s bud på denne.  Denne smagsvariant er så populær at vi har den i 40gr, 100gr, 150gr & 200gr indpakning. Men for at sige det ærligt, kan man lige så godt starte med 200gr. Så slipper man for at løbe flere gange. 

Download billede
Download billede

Kaffe

I denne fantastiske variant blandes den intense chokolade med lækker kaffecrunch. Trufettes de France Éclat saveur Café vil helt bestemt gøre glæde på ethvert kaffebord. 

Download billede
Download billede
Scroll til toppen

Vores telefonleverandør har desværre problemer.

Det gælder hele Sjælland og Fyn.

Vi undskylder for bøvlet og krydser fingre for en hurtig løsning.

Du kan stadig sende en mail til os.