Overtrukne frugter, bær og nødder

Sanselige smagsoplevelser

Noget om producenten

Til mange danskeres overraskelse findes en af Europas absolut dygtigste virksomheder til at forarbejde frugter, nødder og bær, der skal chokoladeovertrækkes, i Polen. Firmaet hedder Doti og blev etableret i 1991 af Dorota og Mariusz, der stadig i dag er ejere og aktive spillere i produktionen. De havde kun kr. 12.000 at starte virksomheden med. Det kunne akkurat betale for en chokoladesmelter, en overtræksmaskine, 500 kg chokolade og 200 kg hasselnødder. I dag er Doti 40 ansatte og fremstiller cirka 30 ton om måneden. Doti laver alle deres produkter i hånden. Der er ikke sat robotter ind i produktionen, der foregår i små, klassiske dragerings kobbertromler.

Doti gemmer sig ikke bag pressede frugtmasser, essenser og aromaer, men får det bedste frem i de bær, frugter og nødder de arbejder med. Prøver du eksempelvis et chokoladeovertrukket kirsebær, så gemmer der sig et helt kirsebær bag den smagfulde belgiske chokolade.

Alle tekster kan markeres og kopieres vha mus og ctrl+c

Download logo

Nature

Lækker, intens, cremet og uimodståelig smag af chokolade. Dette er simpelthen en af de skønneste chokoladedelikatesser man kan forestille sig.

Download billede
Download billede
Download billede

Saltkaramel

Er du også fan af et af tiden store hit,  saltkaramel, skal du naturligvis også smage Trufettes de France’s bud på denne.  Denne smagsvariant er så populær at vi har den i 40gr, 100gr, 150gr & 200gr indpakning. Men for at sige det ærligt, kan man lige så godt starte med 200gr. Så slipper man for at løbe flere gange. 

Download billede
Download billede

Kaffe

I denne fantastiske variant blandes den intense chokolade med lækker kaffecrunch. Trufettes de France Éclat saveur Café vil helt bestemt gøre glæde på ethvert kaffebord. 

Download billede
Download billede
Scroll til toppen

Vores telefonleverandør har desværre problemer.

Det gælder hele Sjælland og Fyn.

Vi undskylder for bøvlet og krydser fingre for en hurtig løsning.

Du kan stadig sende en mail til os.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på hjemmesiden.