Tips​

Giv dig selv og dine gæster en eksklusiv oplevelse​

SYLTETØJ OG MARMELADE

​​

Rødløgschutney

Et spændende tilbehør til grillet kød og patéer. God at blande med creme fraiche til dip. Eksklusivt på en ostemad.

Stikkelsbærchutney

Velsmagende chutney, der passer til asiatiske retter, gryderetter og på ostefadet. Krydret med ingefær, hvidløg og kanel.

Hindbær Hallandsk Syltetøj

Hindbærrene plukkes manuelt nær den lille syltetøjsfabrik i Brännarp og tilberedes varsomt efter en gammel opskrift. Vort hindbærsyltetøj er lige så godt til vafler, som det er lækkert og godt til blåskimmelost.

Sommarkalas Økologisk Gelé

Velsmagende økologisk hyldeblomstgelé. God i sovs eller som tilbehør til fisk. Blandes med creme fraiche til dip eller anvendes som marmelade på scones. Passer til friske bær og frugter. God i bagværk, som lagkagefyld og topping på småkager eller i frugt- og bærtærter.

Vilde Hindbær, Blåbær & Tyttebær

Nyd de vilde hindbær og blåbærs sødme, dejligt afbalanceret med tyttebærrets unikke karakter, som forenet giver dette rige, mørke syltetøj en skøn friskhed. Perfekt til pandekager, ymer, ost og på brødet.

Jordbær med Æble, Pære & Hyldeblomst

Frugthaven er syltetøj fuld af sød sommer. Den har en dejlig smag af frugt og er værdsat af alle, store som små. Perfekt til pandekager, vafler, kager, ymer eller yoghurt naturel og på ostemaden.

Havtorn

Havtorn er perfekt til ost, ymer og grød. Også fremragende til sauce til laks eller som tilbehør til paté. Til desserter foreslår vi, du varmer den lidt op og hælder den over is eller som garniture til chokoladekage og panna cotta. Ikke uden grund vores bestseller!

Ananas med Kokos & Rom

Vores dejlige Ananas med kokos & rom, der minder om sol og ferie. Det perfekte fyld til kager og andet bagværk. Et andet tip er at blande med vaniljeis og et strejf af frugtjuice – serveres pyntet med friske bær. Prøv - kun din fantasi sætter grænsen!

Hyben

Hybens smukke farve og fine smag værdsættes af osteelskere og er et smukt indslag på morgenbordet. Hafis hybenmarmelade er et must på gedeost og et fremragende tilbehør til kødpaté. Bland i yoghurt naturel efter din egen smag eller brug som tilbehør til is. En dejlig gave sammen med en god te!

Appelsin & Rooibos

Et pust af frisk appelsinmarmelade med højt frugtindhold kogt med rooiboste. Tebladene styrker den orangerøde farve og gør marmeladen til et smukt indslag på morgenbordet. Perfekt til dem, der elsker appelsinmarmelade og ønsker at prøve en ny økologisk variant.

Aronia & Kardemomme

Vi har varmet det lille antioxidantrige bær med et strejf af kardemomme for at give en afbalanceret sødme og smagsegenskaber, der er velegnet til ymer og yoghurt naturel, som tilbehør til vildtpaté eller til ost.

Æble & Kanel

Vores æble & kanelsyltetøj har en frugtagtig aroma med en sødme af det traditionelle krydderi kanel. Æbletern og kanel koges i et vakuum og fastholder dermed æblets faste konsistens. Dette syltetøj kan med succes bruges til ost, i grød og kager samt på brød og toast.

Rabarber & Kanel

Her er rabarberne klart dominerende og giver en frisk karakter. Smagen af kanel giver sødme og krydderi. Disse råvarer frembringer det bedste i hinanden. En sand smagsoplevelse sammen med ost og et fremragende tærtefyld.​

Multebær

Vores eksklusive multebærsyltetøj er produceret af gyldne bær fra de nordlige svenske moser, passer til ost og vafler eller opvarmet til vaniljeis.

Figner & Appelsin

Med sin dejlige sødme og lette syrlighed passer denne marmelade rigtig godt til ost. Vi har tilføjet fignerne en smule appelsin for at give en let note af citrus. Marmeladen er også fantastisk til is, frisk frugt og som fyld i bagværk. Naturligvis er den også en fornøjelse på et stykke mørkt eller lyst brød.

Stikkelsbær

Vores friske marmelade med sprøde stikkelsbær er værdsat af de fleste - store som små. Den smukke farve og fyldige smag er opnået ved en omhyggelig udvælgelse, hvor kun de bedste råvarer er gode nok. Marmeladen er fantastisk på ymer og yoghurt, sammen med ost og til isdesserter.

Opskrifter

Chokoladekage med Kirsebær

​Til kage: 3 æg, 3,5 dl sukker, 150g smør, 1,5 dl kakaopulver, , 2 dl hvedemel, 1 teske vanille

Til creme: 1 dl kirsebær i likør (Griottines), 1 dl kirsebærlikør 15%, 1,5 dl fløde, 150g hakket Santander chokolade 70%, 20g smør

Til pynt: 1,5 dl Santander chokoladeovertrukne kakaonibs

Kage: Pisk æg og sukker til det er hvidt og skummende. Smelt smørret og tilsæt kakao. Bland mel og vanille. Vend alle ingredienser sammen, hæld i en passende smurt form og bag ved 175° i 35 min.

Creme: Bland chokolade med kirsebær. Opvarm fløde med likør og tilsæt chokolade/kirsebær. Tilsæt smør i små stykker.

Cremen smøres på den afkølede kage og kakaonibs strøes over.

Kaffe

Sådan brygger du den perfekte stempelkandekaffe:

​Glaskanden skal være pinligt ren. Husk at skille filteret fuldstændigt efter brug.

Hele kaffebønner holder bedst på aromaen, så en kaffemølle er et must, hvis du vil have virkelig god kaffe ud af hele posen.

Sæt glaskanden på en elektronisk køkkenvægt og nulstil denne

Afvej bønnerne således: 60 gram kaffe per liter vand

Mal bønnerne groft. Alt for mange kommer til at pulverisere kaffen for meget i en misforstået forestilling om at kunne få maksimalt udbytte af bønnerne. Tværtimod giver det mere bitterhed og mere grums. Kornene skal være ca. 1 mm.

Tag friskt koldt vand fra hanen. Brug eventuelt kildevand, hvis det er meget dyr kaffe

Kog vandet. Lad det stå 1-2 minutter, så temperaturen er ca. 96°. Kogende vand trækker bitterstoffer ud af bønnerne.

Hæl vandet over. Lad et lag af grums og bønner samle sig. Rør, så bønnerne fordeler sig.

Sæt æggeuret til 4 minutter. Når uret ringer, trykkes stemplet ned. Hvis kanden skal drikkes over længere tid, så hæld den på en forvarmet termokande, ellers vil vandet trække bitterstoffer ud af bønnerne.

TE Smagsoplevelser

Is-te

At lave is-te fra te-blade smager fantastisk, og det er ganske let. Der er faktisk to måder du kan afprøve: Metode 1: bryg din te som sædvanligt, og lad den afkøle i køleskabet natten over. Metode 2: brug dobbelt kvantum te-blade (brug 4g pr 200ml), og bryg som sædvanligt (3-5 minutter for de fleste sorte teer). Når teen er klar, fortyndes den med et tilsvarende kvantum is, og voila - Quasi-instant is-te! Garnér med mint eller citron, og nyd...​

Aisinger Agenturer

CVR: 30382374

​Helgeshøj Allé 20, 2630 Taastrup

Kontrolrapport

Få mere at vide om vores produkter​

Telefon: 48 18 70 50

Mail: info@aisinger.dk​​​